Afstudeeropdracht: OAuth server voor authenticatie op webapplicaties

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder met een ICT-opleiding richting software engineering die aan de slag wil met deze afstudeeropdracht.

Opdracht

Open Authorization (OAuth) is een open protocol waarmee webapplicaties op een eenvoudige manier toegang kunnen krijgen tot bijvoorbeeld je Facebook account of Windows account. NetMatch wil de Active Directory integreren met onze web projecten voor login en het idee is om hiervoor een eigen OAuth server op te zetten die de authenticatie gaat regelen.

Als stagiair ga jij een Proof of Concept ontwikkelen waarin onze eigen OAuth server gebruikt wordt om in te loggen op een test/staging website van een van onze projecten. Als het Proof of Concept slaagt, dan willen we deze OAuth oplossing uitrollen voor meer web applicaties. Denk hierbij aan website admin pages, het content management systeem (CMS), ons interne ticket systeem en de hosting administration tool.

De inhoud van de opdracht kan aangepast worden aan de vereisten vanuit jouw opleiding.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent HBO-student en volgt een ICT-opleiding (richting software engineering);
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent leergierig en toont inzet;
  • Je hebt kennis gemaakt met C# ASP.NET MVC;
  • Je hebt kennis gemaakt met webhosting op Windows Server en IIS.

Wat bieden we jou?

Gedurende je stage krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij word je begeleid door Jeroen Havermans (delivery manager) en Leo Hexspoor (software architect). Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een stagevergoeding van €300,- per maand.

Wie zijn wij?

NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover, Kuoni en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Afstuderen bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's en met een informele sfeer. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer.

Interesse?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl of +31 (0)13 5811 088.

Case Zoover

NetMatch works closely together with Zoover to help them achieving their business goals.

TourWeb e-business suite

TourWeb's modules and functional components enable you to create your own Internet sales and marketing platform.