Front-end developer - Tilburg

NetMatch is voor de locatie Tilburg op zoek naar een creatieve front-end developer. Wil jij je ontwikkelvaardigheden gebruiken in een interessante mix van productontwikkeling en implementatieprojecten voor de top van de reisbranche in Europa? Dan zij wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Weleens een reis geboekt? Dikke kans dat je dat gedaan hebt via onze oplossing. Wij zijn namelijk marktleider in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor de online reisbranche van front-end tot complete back-office systemen en van SEO advies tot betalingsmodules.

In dit traject ben jij als front-end developer verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je ontwerpt, bouwt en test voor interactieve websites en applicaties de allerbeste gebruikerservaringen. Je krijgt energie van de ontwikkeling van nieuwe onderdelen en geeft hier graag je bijdrage aan. Ook geef je advies aan collega-ontwikkelaars met betrekking tot de integratie van de nieuw ontwikkelde functies in bestaande applicaties. Samen met het team van developers en designers houd je nauw contact met de klant en denk je continue mee hoe het hele boekingsproces van een klant steeds weer verbeterd kan worden.

Wat vragen we van jou?
 • HBO/WO werk- en denkniveau, opleiding met ICT component;
 • Affiniteit met front-end development, aangevuld met een aantal jaar werkervaring;
 • Ervaring met de moderne technieken van HTML, CSS en JavaScript;
 • Passie en enthousiasme voor je werk, wat zich uit in het bijhouden en delen van ontwikkelingen op front-end gebied.

Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt een proactieve houding en neemt initiatief;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je werkt accuraat.
Hier worden onze huidige front-end developers enthousiast van:
 • Moderne ontwikkelstandaarden binnen HTML, CSS en JavaScript:
  • Technologieën die de semantiek van HTML uitbreiden en ondersteunen, zoals ARIA, microdata en JSON-LD.
  • Technieken die erop gericht zijn een passende ervaring aan elke browser en elk device te bieden, zoals feature detection in JavaScript of @supports in CSS, maar ook srcset en <picture> in HTML.
  • Standaarden zoals OOCSS, BEM en soortgelijken die helpen bij het beheren van grootschalige projecten in CSS onder andere door deze logisch op te delen in componenten;
  • Modulair geschreven JavaScript met behulp van combinaties zoals CommonJS met Webpack, AMD met RequireJS, of soortgelijk.
  • Moderne MVC/MVVM/MV* applicatie frameworks (React, Angular, Aurelia, CanJS / DoneJS, etc.) en de concepten die hierbij komen kijken, zoals observable data structures, data binding en HTML templating.
 • De communicatie tussen de browser en webserver goed voor elkaar hebben:
  • Statische files bundelen, comprimeren en cachen waar mogelijk.
  • HTTP status codes gebruiken zoals ze bedoeld zijn.
  • Met developers van de server-zijde van sites en applicaties samen tot solide designs en goed lopende implementaties van JSON data-services komen.
  • Extra beveiligingsmaatregelen zoals strict transport security, sub-resource integrity en anderen op de juiste manier inzetten.
 • Het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en het voorop lopen in de inzet hiervan:
  • Het gebied van front-end development ontwikkelt zich razendsnel door en onze projecten gaan daar in mee.
  • We houden opkomende technologieën in de gaten en identificeren hierin features die nuttig zouden kunnen zijn voor onze projecten.
  • We delen nuttige kennis met collega’s en we ondersteunen andere collega’s in hun werk, ook collega’s die front-end development niet als kerntaak hebben.
 • Hoe alle kennis en techniek binnen NetMatch samenkomt en ingezet wordt om aan de uitdaging te voldoen van het ontwikkelen van de allerbeste gebruikerservaringen die over een volle breedte van devices, van desktop tot smartphone, even goed functioneren.

Wie zijn wij?

NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover, Kuoni en TUI Cruises.

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega's en met een informele sfeer. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Naast Tilburg hebben we ook een vestiging in Amsterdam en in Cluj-Napoca (Roemenië). Voor deze vestigingen zijn we ook op zoek naar web developers.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende, in-house functie (standplaats Tilburg) in een gespecialiseerde, professionele omgeving. Je krijgt ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, waarbij een budget voor trainingen opleidingen beschikbaar is. We bieden een goed salaris (afhankelijk van je ervaring en vaardigheden), 25 vakantiedagen, een collectief pensioen, flexibele werktijden en een reiskostenvergoeding.

Interesse?

Word jij uitgedaagd door deze functie? Stuur je sollicitatie (CV + motivatie) dan naar Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl. Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen via dit e-mailadres of +31 (0)13 5811 088.

Trefwoorden: web developer, front-end developer, .NET, HTML, CSS, JavaScript,
Travel Technology Solutions, software development, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam

Case Zoover

NetMatch works closely together with Zoover to help them achieving their business goals.

TourWeb e-business suite

TourWeb's modules and functional components enable you to create your own Internet sales and marketing platform.