C# .NET Software Developer

NetMatch is voor de locatie Tilburg op zoek naar een creatieve Microsoft.NET (C#) ontwikkelaar. Wil jij je ontwikkelvaardigheden gebruiken in een interessante mix van productontwikkeling en implementatieprojecten voor de top van de reisbranche in Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Weleens een reis geboekt? Dikke kans dat je dat gedaan hebt via onze oplossing. Wij zijn namelijk marktleider in de complete automatisering van de online reisbranche van Front-End tot complete back-office systemen en van SEO advies tot betalingsmodules.

Je ontwerpt, bouwt en test nieuwe en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe onderdelen en in het geven van advies aan collega-ontwikkelaars met betrekking tot de integratie van de nieuw ontwikkelde functies in bestaande applicaties. Verder denk je continu mee met de klant en zie je hoe het hele boekingsproces van een klant werkt en steeds weer verbeterd kan worden.

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. Je werkt veel samen in kleine projectteams met enthousiaste collega's in een informele sfeer. Iedereen bij ons werkt met veel passie om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen voor onze klanten behaald worden. We werken voor reisorganisaties met een hoog volume op hun website met enorme bezoekersaantallen. Dit zorgt ervoor dat er complexe projecten tussen zitten en het werk altijd uitdagend blijft.

Wie zijn wij?

Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer. Je komt te werken in een gemotiveerd team van 30 jonge mensen in een informele sfeer waar volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling en voor gezelligheid. We houden van een borrel op vrijdagmiddag en hebben iedere zomer een grootse BBQ in onze tuin. NetMatch is een internationaal opererende e-business Application Service provider, en een financieel gezond bedrijf. Naast Tilburg hebben we ook een vestiging in Amsterdam en in Cluj-Napoca (Roemenië). Onze focus ligt 100% op de reisindustrie. Onder de NetMatch klanten zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover, Kuoni en TUI Cruises.

Wat NetMatch jou kan bieden
 • Uitdagende projecten;
 • Een gepersonaliseerd carrièrepad;
 • Flexibele werktijden en een in-house functie;
 • Goede beloning, afhankelijk van vaardigheden en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskosten en terugbetaling openbaar vervoer;
 • Pensioenregeling;
 • Regelmatige bezoeken aan relevante technologie seminars;
 • Een persoonlijk budget voor trainingen en opleidingen;
 • Kans op doorgroei om ook de taak van lead developer op je te nemen.

Natuurlijk vragen we ook wat van jou!

Je houdt ervan om mooie codes te schrijven, problemen op te lossen en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw oplossingen. Je raakt geïnspireerd door nieuwe technologieën en slimme collega’s. Je bent ambitieus, leergierig en klaar voor de volgende stap in je carrière.

Naast deze kwaliteiten, heb je ook:

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding, met een duidelijke ICT-component, aangevuld met relevante werkervaring;
 • Ruime ervaring met programmeren in C#, ASP.NET MVC;
 • Ervaring met HTML, CSS/LESS en Javascript.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Stuur je sollicitatie dan naar j.havermans@netmatch.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Stuur je sollicitatie (CV + korte motivatie) dan naar Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl. Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen via dit e-mailadres of +31 (0)13 5811 088.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: e-commerce, usability, multi-device, front-end, back-end, zoeken en online boeken, maar ook: HTML, CSS, Javascript, .NET, C#, MVC, SQL, Visual Studio, SCRUM, CCMI, Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Noord-Brabant.

Case Zoover

NetMatch works closely together with Zoover to help them achieving their business goals.

TourWeb e-business suite

TourWeb's modules and functional components enable you to create your own Internet sales and marketing platform.