Traineeship: Experimental Builds - Tilburg

Grote bedrijven als Facebook en Google hebben een opt’in voor gebruikers die vrijwillig meewerken aan het testen van nieuwe features via experimentele builds. NetMatch wil onderzoeken hoe wij de gedeeltelijke uitrol van nieuwe releases richting onze klanten kunnen faciliteren en hiermee onze eigen ‘test panel’ kunnen opbouwen.

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder
met een opleiding richting software ontwikkeling die aan de slag wil met deze onderzoeksopdracht.

NetMatch is een internationaal opererende e-business Application Service provider,
en een groeiend Nederlands bedrijf met 80 medewerkers. Je komt te werken in een gemotiveerd team van jonge mensen in een informele sfeer in het centrum van Tilburg met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Onze focus is 100% op de reisindustrie, onze klanten zijn enkele van de grootste online travel brands in Europa (Zoover, Corendon, TUI, ANWB). Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Opdracht

Voor veel klanten van NetMatch is hun website de voornaamste bron van inkomsten,
en daarom is het noodzakelijk dat de uitrol van nieuwe functionaliteiten op een gecontroleerde manier verloopt.

Op dit moment worden nieuwe website releases weliswaar via een OTAP straat uitgerold, maar alle wijzigingen worden direct voor de volledige gebruikersgroep zichtbaar. Het wordt steeds belangrijker en gebruikelijker om nieuwe versies eerst uit te rollen naar een kleine groep gebruikers om deze zo als het ware te ‘testen’ en daarna naar iedereen te deployen.

De opdracht is om te onderzoeken hoe NetMatch de gedeeltelijke uitrol van nieuwe releases kan faciliteren voor onze klanten. Denk hierbij aan de impact op de infrastructuur, software, automatische deployment, analytics, etc.

Behalve het onderzoek aspect, verwachten we ook het implementeren van een
proof-of-concept waarin wordt aangetoond hoe de gedeeltelijke uitrol er voor onze klanten uit zou kunnen zien. Een presentatie van je resultaten aan je collega’s maakt de opdracht compleet.

Vereisten

Voor deze opdracht zoeken wij:

  • Een afstudeerder met minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met OO programmeren (Java/C#);
  • Ervaring met ASP.NET MVC is een pre;
  • Ervaring met HTML, JavaScript en CSS is een pre;
  • Communicatief vaardig, analytisch, nauwkeurig en zelfstandig;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig binnen 40 km van Tilburg.

Gedurende je afstuderen krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een vergoeding van €300,- bruto per maand.

Tijdens je afstuderen wordt je vanuit NetMatch begeleid door Jeroen Havermans (Project Manager) en Leo Hexspoor (Software Architect).

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Stuur je sollicitatie (CV + korte motivatie) dan naar Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl. Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen via dit e-mailadres of +31 (0)13 5811 088.

Case Zoover

NetMatch works closely together with Zoover to help them achieving their business goals.

TourWeb e-business suite

TourWeb's modules and functional components enable you to create your own Internet sales and marketing platform.