Internship software development - Tilburg

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder met een ICT-opleiding richting software engineering die aan de slag wil met deze afstudeeropdracht.

Afstudeeropdracht: Augmented Reality tijdens je vakantie

Wie zijn wij?
NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.
 
Stage lopen bij NetMatch betekent werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Wij zijn gold Microsoft partner en programmeren in C# in het ASP.NET framework. Wij werken graag met de nieuwste tools en technologie├źn en zorgen voor goede stagebegeleiding. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega’s en een informele sfeer. We lunchen iedere dag gezamenlijk met alle collega’s en houden van leuke activiteiten zoals tafelvoetbal, bordspel-avonden en sportevenementen. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer.
 
Augmented Reality
Augmented Reality (AR) maakt het mogelijk om de echte wereld te verrijken met extra informatie. Er zijn verschillende partijen druk bezig met het maken van producten om AR te kunnen beleven. Denk bijvoorbeeld aan de Microsoft Hololens of Aryzon. Waar de Microsoft Hololens nog erg duur is, is Aryzon een goedkoop alternatief waarbij je zelf een headset in elkaar moet zetten en deze kunt gebruiken in combinatie met je telefoon.

NetMatch heeft voornamelijk klanten in de reisbranche, en wij denken dat AR onze klanten een uniek product in handen kan geven.

Opdracht
NetMatch wil de mogelijkheden van Augmented Reality onderzoeken om te zien of we hier een uniek product voor onze klanten mee kunnen maken. NetMatch heeft bijvoorbeeld klanten die in trein- of busreizen actief zijn. Het doel is om een oplossing te bedenken waarbij we de reizigers die onderweg zijn meer informatie te kunnen geven tijdens de reis.

Hiervoor zal onderzocht moeten worden wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van verschillende AR-producten. Denk hierbij ook aan het feit dat een gebruiker zich in een snel bewegend voertuig kan bevinden. Daarnaast moet ook onderzocht worden wat de beste mogelijkheden zijn om een reiziger extra informatie te tonen middels AR.

Door middel van een Proof of Concept ga je kijken naar de haalbaarheid van dit idee. Hierbij wordt een AR-applicatie gemaakt die interessante feiten uit de omgeving toont wanneer in de buurt van het kantoor van NetMatch wordt rondgereden.

De inhoud van de opdracht kan aangepast worden aan de vereisten vanuit jouw opleiding.
 
Wat vragen we van jou?
  • Je bent HBO-student en volgt een ICT-opleiding (richting software engineering);
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent leergierig en toont inzet;
  • Je hebt kennis gemaakt met programmeren in C#.
Wat bieden we jou?
Gedurende je stage krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij word je begeleid door ervaren collega’s. Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand.

Interesse?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl of +31 (0)13 5811 088.