Internship software development - Tilburg

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste stagiair met een opleiding richting software engineering die aan de slag wil met deze afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht: De inzet van Chat Bots bij het boeken van vakanties

Wie zijn wij?
NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Stage lopen bij NetMatch betekent werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Wij zijn gold Microsoft partner en programmeren in C# in het ASP.NET framework. Wij werken graag met de nieuwste tools en technologieën en zorgen voor goede stagebegeleiding. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega’s en een informele sfeer. We lunchen iedere dag gezamenlijk met alle collega’s en houden van leuke activiteiten zoals tafelvoetbal, bordspel-avonden en sportevenementen. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer.
 
Chat Bot
Er zijn steeds meer manieren om te communiceren met bedrijven en chat bots zijn een nieuwe ontwikkeling hierin. Door middel van geschreven of gesproken vragen kan een chat bot tot een antwoord komen voor de gebruiker of juist om meer informatie vragen.

Een chat bot kan op verschillende manieren ingezet worden door reisorganisaties. Het kan een aanvulling zijn op het callcenter zodat veel gestelde vragen eerst door een chat bot afgehandeld worden en een callcenter medewerker alleen de moeilijkere vragen afhandelt. Een chat bot kan ook helpen bij het vinden en boeken van een reis. Een mogelijke functionaliteit hierbij kan zijn dat je eerst ook beter begrijpt welke reis het beste past bij deze vakantieganger. Misschien heb je zelf ook nog goede nieuw ideeën?

Opdracht
Jij gaat voor NetMatch onderzoeken wat de chat bot mogelijkheden voor onze klanten in de reisindustrie zijn. Er bestaan frameworks voor het opzetten van een chat bot, maar hoe deze het best ingezet kunnen worden binnen onze branche is de vraag. In de onderzoeksfase bepaal je ook welk framework het best bij NetMatch past en hoe de implementatie eruit moet zien. Uiteindelijk ontwikkel en implementeer je de chat bot in een Proof of Concept.

De inhoud van de opdracht kan aangepast worden aan de vereisten vanuit jouw opleiding.
 
Wat vragen we van jou?
  • Je bent HBO-student en volgt een ICT-opleiding (richting software engineering);
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent leergierig en toont inzet;
  • Je hebt kennis gemaakt met programmeren in C#.
Wat bieden we jou?
Gedurende je stage krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij word je begeleid door ervaren collega’s. Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Interesse?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl of +31 (0)13 5811 088.