Internship software development - Tilburg

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste stagiair met een opleiding richting software engineering die aan de slag wil met deze afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht: Image classificatie

Wie zijn wij?
NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Stage lopen bij NetMatch betekent werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Wij zijn gold Microsoft partner en programmeren in C# in het ASP.NET framework. Wij werken graag met de nieuwste tools en technologie├źn en zorgen voor goede stagebegeleiding. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega’s en een informele sfeer. We lunchen iedere dag gezamenlijk met alle collega’s en houden van leuke activiteiten zoals tafelvoetbal, bordspel-avonden en sportevenementen. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer.
 
Opdracht
De laatste jaren heeft machine learning een enorme vlucht genomen waaronder ook image classificatie. Met image classificatie kunnen we geautomatiseerd inzicht krijgen in wat er te zien is op een afbeelding. Dit kan op verschillende manieren gebruikt worden voor zaken zoals zoeken of sorteren. Tijdens deze afstudeerstage ga jij onderzoeken wat de beste oplossing is voor NetMatch om afbeeldingen geautomatiseerd te categoriseren. NetMatch heeft, met zijn focus op de reisbranche, zeer veel hotel gerelateerde afbeeldingen die nog niet geclassificeerd zijn. Het is van belang inzicht te krijgen in welke afbeeldingen bijvoorbeeld een zwembad tonen en welke een hotelkamer of een bar. Er zijn veel image classificatie opties beschikbaar als een service maar gezien de reisfocus van NetMatch willen wij ook onderzoeken welke service de beste resultaten geeft of dat er wellicht een eigen model getraind moet worden. Uiteindelijk werk je een Proof of Concept uit waarbij afbeeldingen automatisch worden geclassificeerd. Ook zorg je ervoor dat de classificatie data gebruikt kan worden in de bestaande systemen.

De inhoud van de opdracht kan aangepast worden aan de vereisten vanuit jouw opleiding.
 
Wat vragen we van jou?
  • Je bent HBO-student en volgt een ICT-opleiding (richting software engineering);
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent leergierig en toont inzet;
  • Je hebt kennis gemaakt met programmeren in C#.
Wat bieden we jou?
Gedurende je stage krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij word je begeleid door ervaren collega’s. Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Interesse?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl of +31 (0)13 5811 088.