Internship software development - Tilburg

NetMatch, gevestigd in Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste stagiair met een opleiding richting software engineering die aan de slag wil met deze afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht: Online chat applicatie voor een reiswebsite

Wie zijn wij?
NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. Onze focus ligt op de reisindustrie. Klanten van NetMatch zijn grote reisorganisaties zoals Corendon, Zoover en TUI Cruises. Wij helpen hen door het bouwen, onderhouden en uitbreiden van hun web functionaliteiten, backoffice integraties en integratie van oplossingen van derden.

Stage lopen bij NetMatch betekent werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Wij zijn gold Microsoft partner en programmeren in C# in het ASP.NET framework. Wij werken graag met de nieuwste tools en technologieën en zorgen voor goede stagebegeleiding. Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega’s en een informele sfeer. We lunchen iedere dag gezamenlijk met alle collega’s en houden van leuke activiteiten zoals tafelvoetbal, bordspel-avonden en sportevenementen. Het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Tilburg en is gemakkelijke toegankelijk met het openbaar vervoer.
 
Opdracht
Veel websites bieden tegenwoordig de mogelijkheid voor bezoekers om real-time te chatten met medewerkers van de organisatie van de website. Als NetMatch moeten wij dit soort functionaliteit vaak integreren voor onze klanten in de reisindustrie. Daarbij merken we dat er de nodige beperkingen zijn. Tijdens deze afstudeerstage ga je werken aan een Proof of Concept online chat applicatie die voldoet aan onze eisen. Hierbij kun je onder andere denken aan de volgende zaken:
  • Een moderne UI, gebaseerd op moderne technieken die eenvoudig als los component geïntegreerd kan worden in een bestaande website;
  • De chat is eenvoudig te gebruiken tijdens het browsen van de website zonder pop-ups;
  • Een management module voor de organisatie voor het afhandelen van de inkomende chats.
De inhoud van de opdracht kan aangepast worden aan de vereisten vanuit jouw opleiding.
 
Wat vragen we van jou?
  • Je bent HBO-student en volgt een ICT-opleiding (richting software engineering);
  • Je bent communicatief vaardig (zowel Nederlands als Engels);
  • Je bent leergierig en toont inzet;
  • Je hebt kennis gemaakt met programmeren in C#.
Wat bieden we jou?
Gedurende je stage krijg je een eigen werkplek op ons kantoor in Tilburg. Je krijgt de ruimte om ervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Hierbij word je begeleid door ervaren collega’s. Uiteraard word je voor je inzet beloond door middel van een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Interesse?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Annemoon van Casteren (HR Adviseur) via a.vancasteren@netmatch.nl of +31 (0)13 5811 088.